Benvolguts socis i simpatitzants,

Us informem que el dissabte 7 de maig està prevista la Jura de Bandera per a personal civil al Cuartel del Bruc, Barcelona (C/ de l’Exèrcit, s/n).

Els interessats/des hauran de lliurar o remetre a la Delegació de Defensa (C/ Portal de la Pau, 2 – 08001 Barcelona) abans del 29 d’abril les instàncies que s’acompanyen, tant per sol·licitar la jura com per demanar autorització per a acompanyants només dels jurants (No es faciliten invitacions per a altres possibles espectadors)

pdf Descarregar Instància Sol·licitud Jurament

pdf Descarregar Instància Convidats

Apreciados socios y simpatizantes,

Os informamos que el sábado 7 de mayo está prevista la Jura de Bandera para personal civil en el Cuartel del Bruch, Barcelona (C/ del Ejército, s/n).

Los interesados/as deberán entregar o remitir a la Delegación de Defensa (C/ Portal de la Paz, 2 – 08001 Barcelona) antes del 29 de abril las instancias que se acompañan, tanto para solicitar la jura como para pedir autorización para acompañantes solo de jurandos (No se facilitan invitaciones para otros posibles espectadores)

pdf Descargar Instancia Solicitud de Juramento

pdf Descargar Instancia Invitados